Menu

daily vip dagen: a better tomorrow

Ze gaan door ondanks Covid-19, maar dan in een nieuw jasje: de Daily V.I.P. dagen. Onder het passende thema A Better Tomorrow laat het team van Daily Women’s Wear aan de hand van de nieuwe herfst- & wintercollectie graag zien hoe je komende seizoenen verantwoord modieus tegemoet kunt treden. Bijvoorbeeld door te kiezen voor natuurlijke materialen, waaronder biologisch katoen en eco-breisels van bewuste modemerken.

Bij lekker in vorm verzorgden we het ontwerp en de creatieve teksten van deze campagne, in de vorm van een uitnodiging c.q. kortingskaart, een stoepbordposter, social media posts, een salesbordje en een digitale nieuwsbrief om alvast een plaats mee te reserveren.

Voor een verantwoord evenement spreidt Daily de drukte en worden ditmaal maar liefst 10 kortere modeshows georganiseerd, verspreid over 6 dagen! Met een gereduceerd aantal zitplaatsen en modellen per show, maar met meer ruimte voor persoonlijke aandacht. Om dit in goede banen te leiden maken we gebruik van het ticketsysteem Eventbrite. Zo kan iedereen zelf makkelijk online een gratis kaartje met QR-code aanschaffen en staan contactgevevens van bezoekers volgens de coranaregels meteen geregistreerd.

Categories:   portfolio