Menu

expositie eigenaardig

Als het aan galerie BGO132 te Eefde ligt, beleeft u dit jaar zeer eigenaardige Paasdagen. Drie bevlogen kunstenaars tonen er dan hun geheel eigen visie op de aarde om ons heen.

De monumentale, abstracte sculpturen van Carla de Vrijer zijn geïnspireerd door de natuur, het strand en de onderwaterwereld. Bijna al haar werk wordt raku gestookt, eventueel gecombineerd met porselein.

Keramiste Jacqueline Tijssen wordt juist gefascineerd door hoe we onze aarde bewonen. Altijd zijn haar ogen op zoek naar mooie gebouwen en details. Wordt haar huis tijdens het scheppen te passief, dan ontstaan er boten en bouwsels met wielen.

De figuratieve schrootbeelden van de Belgische Jan Verschueren stellen ten slotte meer de mens zelf centraal. Hij laat u onder andere beleven hoe roest mooi kan zijn, hoe schoonheid kan roesten, hoe constructief destructie is en hoe chaotisch structuren zijn.

BGO132 heet u van harte welkom!

Officiële opening
ZATERDAG 4 APRIL van 11.00 tot 17.00 uur

De expositie loopt door t/m zondag 10 mei
op donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

lekker in vorm verzon de naam van de expositie en verzorgde de uitnodiging en een bijpassende homepage slider. Tijdens de expositie was lekker in vorm bovendien aanwezig voor een fotoshoot.

Categories:   portfolio