Menu

houten visitekaartjes

In de grotendeels digitale communicatiewereld blijft het fysieke visitekaartje toch nog altijd erg populair. Mensen hebben graag iets tastbaars om weg te geven en om te bewaren ter herinnering.

Wil je je onderscheiden, dan zijn er veel mogelijkheden. Wat dacht je van een houten visitekaartje? De natuurlijke textuur en warme uitstraling van echt hout geven je visitekaartje een uniek en opvallend karakter. Het fysieke gevoel van het hout en de tastbare ervaring van het ontvangen van zo’n kaartje kunnen de herinnering aan jou en je bedrijf versterken.

In tegenstelling tot traditionele papieren kaartjes, die vaak na een paar ontmoetingen worden weggegooid, gaan houten kaartjes lang mee. Hout is een hernieuwbare bron en het productieproces voor houten kaartjes heeft over het algemeen een lagere ecologische voetafdruk dan de productie van traditioneel papier.

Als duurzaamheid en/of de natuur een belangrijk thema binnen je merkverhaal zijn, zijn houten visitekaartjes een uitstekende manier om dit uit te dragen. Wel moet je daarbij rekening houden met een passend ontwerp en kleurgebruik.

Voor hovenier Evers Buitenleven mochten we bij lekker in vorm deze houten visitekaartjes ontwerpen. Niet alleen een goede uitstraling, maar ook makkelijk uit te delen met vieze tuinvingers!

Categories:   portfolio